fbpx
Skip to main content

9 & 10 SEPTEMBER 2023 - Kleine-Brogel Air Base

The Victors

Veel luchtmachters zetten hun eerste stappen in de luchtvaart bij een lokale vliegclub. België telt veel clubs waar het plezier van het vliegen voor iedereen toegankelijk is en een rijk verenigingsleven de lokale gemeenschap extra leven inblaast.

Formation Team The Victors maken deel uit van Vliegclub Ursel, in het hart van het prachtige Meetjesland. Zij vliegen met vier Piper PA-28 sportvliegtuigen, één van de populairste types sportvliegtuigen ter wereld. Deze toestellen zijn zeer betrouwbaar maar beschikken niet over een groot vermogen. Dit is wat de demonstratie van The Victors zo opmerkelijk maakt: Het vergt ongeëvenaard vakmanschap om met deze vliegtuigen een vloeiende demonstratie te vliegen in nauwe formatie. Hun demonstratie herinnert ook aan de rijke geschiedenis van het Urselse vliegveld als bevrijdingsvliegveld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zij zijn populaire gasten op airshows in België en ver daarbuiten om hun stuurmanskunst al bijna 20 jaar te delen met het publiek.

Bezoek de Belgian Air Force Days te Kleine-Brogel op 9 en 10 september en wie weet krijgt ook u de smaak te pakken van de luchtvaart en laat u zich verleiden om uw lokale vliegclub te bezoeken. Join the new generation!

Photo by Gert Trachez

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tel:(+32) 02 44 33298

Dates

Vr 8 Sep: Spottersday!
Za 9 Sep: Airshow
Zo 10 Sep: Airshow

Taalkeuze:

supported by Bert B.
Kleine-Brogel Air Base

to top
Hosted by Combell