fbpx
Skip to main content

See you for Belgian Air Force Days in 2026 !

Info voor bezoekers

Niet alleen in de lucht maar ook op de grond!

Allerlei activiteiten die ook op de grond plaatsvinden, zorgen voor een schitterende daguitstap die een glimlach op het gezicht van elk gezinslid zal toveren.

Praktische Info

Toegang:
De tickets worden enkel online en op voorhand aangekocht. Gelieve in dit geval het afgedrukte ticket klaar te houden om de barcode te laten scannen. Dit zorgt voor een vlotte toegang. Kinderen jonger dan 8 jaar worden gratis toegelaten, een ticket reserveren is wel noodzakelijk.

Op zaterdag 9 en zondag 10 september kan je genieten van een hele dag duizelingwekkende luchtmagie.

  • Deuren gaan open om 09u00
  • Show start om 10u00
  • Einde is om 18u00


Op vrijdag 8 september is er een Spottersdag Event voor de fotografen en luchtvaartfanaten 

Deze dag vinden er ook oefenvluchten plaats.

  • Deuren gaan open om 09u00
  • Activiteiten starten om 10u00
  • Einde is om 17u00

Parkings
Parking A: autoparking met Shuttle service
Parking B: autoparking, fietsenstalling & mindervalideparking & Motoren-parking
Parking C: autoparking, fietsenstalling
Parking D: medewerkers
Parking CP Center Parcs: autoparking voor auto's met fietsendrager
Parking HP Heylen Peer: autoparking voor auto's met fietsendrager
In de navigatieapp “Waze” zullen de parkings ook aangeduid worden.

Fietsers
Kom je met de fiets dan vermijd je de files en kan je op wandelafstand van de ingang je fiets stallen!
Er wordt een aparte fietsparking voorzien zowel aan parking B als C - op wandelafstand (300m) van de ingangen van de airshow.

Ook is er een parking voorzien aan het nabijgelegen Center Parcs Erperheide en Heylen Peer als je met wagen en fiets(en) naar de airshow komt. Via de bestelmodule dien je deze optie aan te vinken 'ik kom met de wagen en de fiets'. Je ontvangt dan een fietsplan met route (de fietsroute van 5km is volledig bewegwijzerd). Vanaf deze parking op Center Parcs naar de Vliegbasis fietsparking C, op wandelafstand (300m) van de ingang van de airshow.

Openbaar vervoer
De basis bereiken via openbaar vervoer is niet gemakkelijk, aangezien er niet veel bussen rijden. Indien je toch met het openbaar vervoer wilt komen, kan je hieronder enkele opties terugvinden:

  • Je neemt de trein naar Genk. In Genk kan je op perron 9 de buslijn 33 Genk-Neerpelt nemen tot aan de bushalt ‘Spotters-Corner’. Van daar is het ongeveer 30 minuten wandelen tot aan de basis.
  • Je neemt de trein naar Hasselt. In Hasselt neem je de trein Lijn 48 Hamont-Neerpelt- bushalte ‘Peer O.L Vrouwlaan’. Vandaar is het +/- 5 min wandelen tot de basis.

Volg aub de aanrijroutes en Parking-signs volgens uw Parking voucher. Nog geen (gratis) parking voucher: bestel ze nu online!

Mindervaliden
Er is een parking en assistentie voorzien voor mensen met een rolstoel. De mindervalide parking (indien P ticket (B) met rosltoelassisentie gekozen) is toegankelijk voor mensen met een mindervalide kaart. Hierbij wordt ook transport voorzien naar een aparte zone op het showterrein waarbij slechts één begeleider per mindervalide wordt toegelaten. Men kan zich vrij binnen de publiekszone begeven.

Programmaboekje
Aan de twee publieksingangen wordt aan de prijs van 5 Euro een programmaboekje en plattegrond van de vliegbasis aangeboden waarin het volledige vliegprogramma met de timings vermeld zal worden. Je kan dit ook online bestellen via de webshop en afhalen aan de standen: tickets.belgianairforcedays.be/nl/vouchers

Eten/drinken
Drink voldoende water bij het warme weer. Er zijn waterpunten (bekijk het plan/showground hieronder) geopend op vier plaatsen (palen 3, 4, 9, 16) op het terrein waar je jouw drinkfles kan bijvullen.

Er zijn voldoende catering standen aanwezig op de showground, met een uitgebreid assortiment van dranken en maaltijden . Een flesje water en/of een snack meebrengen mag. Frigobox wordt NIET toegelaten. De rugzakken worden streng gecontroleerd aan de ingang. Houd dus rekening met mogelijke wachttijden. Alcoholische dranken worden in beslag genomen. Glazen flessen worden NIET toegelaten.

Toiletvoorzieningen
Er zijn voldoende toiletten voorzien, verspreid over de basis. Daarnaast zijn er ook toiletten voorzien voor mindervaliden. Een toegangsbandje kost 3 euro. Hiermee kan je de hele dag gebruik maken van de toiletten. Voor een heel weekend kost een toegangsbandje 4.50 euro. Voor de drie dagen kost dit 5.00 euro.

Voor meer info en veelgestelde vragen verwijzen we u naar de pagina FAQ (onder Bezoekers Info)

Are you ready for take off?

We presenteren een totaalbeleving

Een mix van moderne technologie afgewisseld met ontspanning!!!

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tel:(+32) 02 44 33298

Dates

Vr 8 Sep: Spottersday!
Za 9 Sep: Airshow
Zo 10 Sep: Airshow

Taalkeuze:

supported by Bert B.
Kleine-Brogel Air Base

to top
Hosted by Combell