fbpx
Skip to main content

See you for Belgian Air Force Days in 2026 !

Royal Jordanian Falcons

“De wetenschap en kunst van de luchtvaart promoten” ligt heel erg in de lijn van “join the new generation”, dus het volgende team kan dan ook onmogelijk ontbreken op de Belgian Air Force Days 2023.

De betreurde Koning Hoessein richtte in 1976 een demonstratieteam op om de vriendschap tussen volkeren te promoten, naast de kunst en wetenschap van het vliegen, en het team vergaarde al gauw wereldfaam: de Royal Jordanian Falcons.

Tegenwoordig vliegen zij met vier ultra-wendbare Extra 300LX-toestellen, waarmee ze tijdens de zomer Europa doorkruisen om hun lovenswaardige missie ten uitvoer te brengen. Zij slagen hier wonderwel in dankzij hun vloeiende, elegante demonstratie waarin acrobatische bewegingen met zowel positieve als negatieve G’s in strakke formatie afgewisseld worden met adembenemende solo-manoeuvres die de verbluffende vliegeigenschappen van dit toestel van Duitse makelij ten volle bewijzen.

Het team is gebaseerd te Aqaba aan de prachtige Jordaanse kust waar zij tijdens de winter hun unieke demonstratie perfectioneren. Die grondige voorbereiding stelt deze professionals in staat om steeds het beste van zichzelf te geven om zo telkens het weer de harten van jong en oud te veroveren.

Laat u ook inspireren door hun magische demonstratie en ontmoet het team tijdens de Belgian Air Force Days te Kleine-Brogel op 9 en 10 september.

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tel:(+32) 02 44 33298

Dates

Vr 8 Sep: Spottersday!
Za 9 Sep: Airshow
Zo 10 Sep: Airshow

Taalkeuze:

supported by Bert B.
Kleine-Brogel Air Base

to top
Hosted by Combell