26 & 27 Jun '21 Florennes Air Base

Tickets & Info

Tickets save 15procent last week

Fout

De categorie werd niet gevonden

Reducties & Praktisch

 • Kinderen < 18 jaar

  Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen tickets kopen aan de uitzonderlijke prijs van 10 Euro.
 • Weekendverblijf

  Boek je een weekendverblijf bij Center parcs of Molenheide dan zijn de toegangskaarten voor zaterdag of zondag hierin inbegrepen.
 • Food & Drinks vouchers

  Die koop je gewoon online! Je wisselt je Food & Drinks-voucher bij een publiekstoegang in voor fysieke drank- of eetbonnen. Op voorhand je consumptiebonnen kopen is goedkoper. Per hoeveelheid van 10: een bon gratis, pik dus je korting mee! Gedaan met aanschuiven! Omdat jij je vouchers op voorhand hebt aangekocht, maak jij gebruik van de snelverkooprij om je voucher in te wisselen voor fysieke drank- of eetbonnen. Snelle service gegarandeerd! Print je voucher af, neem het document mee naar de Air Force Days, en wissel het in bij onze kassa’s aan de ingang, óf denk aan het milieu en toon ze op je smartphone of tablet. Let wel: deze goedkopere vouchers in voorverkoop zijn enkel online verkrijgbaar.
 • Ticket module

  Via onze ticket module kan je de gewenste tickets invoeren en via een beschermde transactie een online betaling uitvoeren. Meteen daarna ontvang je de tickets in jouw mailbox. Druk deze af, bewaar ze goed en toon ze aan de kassa bij het binnenkomen op de vliegbasis. We scannen de barcode in en je kan de hele dag genieten van de spectaculaire air show en randevenementen !

BAFD

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land !!!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

logo beG 14 18 270b

Stay Connected on:

Contact

Voor algemene informatie over de Belgische Luchtmacht , contacteer ons via:
https://www.mil.be
  +32 0800 33348